Производство творога : Теория и практика / Н.Н. Липатов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 272 с. : рис., табл., схем. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.352 Л-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394643 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.352 Л-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394646 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.352 Л-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394645 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.352 Л-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394644 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.3 Л-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494790 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Л 61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088773 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Л 61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088774 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / | 637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / | 637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / | 637.352 Л-61 Производство творога : Теория и практика / | 637.352.03 Н-632 Технология мягких сыров / | 637.352.03 Н-632 Технология мягких сыров / | 637.352.03 Н-632 Технология мягких сыров / |
Библиогр.: с. 261-270
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։