ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Книга о сыре : О его питатательных и вкусовых свойствах, многообразии ассортимента и способов потребления / В.Л. Бегунов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 216, [7] с. : цв. рис., ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.3:288 Б-379 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394578
Book Book National Library of Armenia Depository 637.3 Б-379 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0509809
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 379 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084004
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 379 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084003
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 Б-269 Сыродельные заводы Голландии / 637.3 Б-379 Книга о сыре : О его питатательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления / 637.3 Б-379 Книга о сыре : О его питатательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления / 637.3 Б-379 Книга о сыре : О его питатательных и вкусовых свойствах, многообразии ассортимента и способов потребления / 637.3 Б-438 Влияние технологических, микробиологических и биохимических факторов на качество сыров чеддер, рокфор и камамбер / 637.3 Б-633 Биологические исследования и совершенствование технологии сыров : 637.3 Б-734 Домашний сыр /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա