Մեթոդական ցուցումներ «Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ» առարկայից լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար / Կազմ.՝ Վ.Ա. Թումանյան; Հհ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյուն. սարք. և փաթ. տեխն. ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2004.Նկարագրություն։ 20 էջ : աղյս. ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664(075.8) Մ-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0275124 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։