Մեթոդական ցուցումներ «Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ» առարկայից լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար /
Մեթոդական ցուցումներ «Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ» առարկայից լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար /
Կազմ.՝ Վ.Ա. Թումանյան; Հհ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդի արդյուն. սարք. և փաթ. տեխն. ամբիոն.
- Երևան, 2004.
- 20 էջ : աղյս. ; 20 սմ.
Սննդի արտադրություն--Մեթոդական ցուցումներ
Սննդի արտադրություն--Մեթոդական ցուցումներ