ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Механическое оборудование предприятий общественного питания : [Учебник для технологических и механических факульетов торговых вузов / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев].

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1981.Նկարագրություն։ 319 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/493864 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0242452
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / М-55 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842441
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 М 55 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0086397
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 642 М 55 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0086400
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
642 / М-501 Анализ хозяйственной деятельности предприятий общественного питания / 642 / М-501 Анализ хозяйственной деятельности предприятий общественного питания / 642 / М-541 Меню для иностранного гостя / 642 / М-55 Механическое оборудование предприятий общественного питания : [Учебник для технологических и механических факульетов торговых вузов / 642 / М-79 Берлинские народные кухни : План устройства и культурно-историческое и статистическое описение, с приложением устава, отчета управления и отчета касс и 36 кухонных рецептов : Перевод с немецкого / 642 / Н-233 Оборудование для организации питания в школе : Обзор / 642 / Н-32 Наставление по приготовлению горячих напитков в предприятиях общественного питания /

Авт. указаны на обороте тит. л.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա