Теоретические основы массообменных процессов пищевых производств : [Учебное пособие] / И.М. Аношин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1970.Նկարագրություն։ 344 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.3:001(075.8) A-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392296 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.3:001(075.8) A-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392297 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.3:001(075.8) A-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392294 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.3:001(075.8) A-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392295 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.3:001(075.8) A-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392293 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / A-697 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458362 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / A-697 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458363 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / A-697 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458364 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / A-697 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458365 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 А-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0110891 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. в конце глав
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։