ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Твердые жиры в кондитерском производстве / Т.П. Ермакова, Р.Д. Норманова; ЦИНТИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦИНТИпищепром, 1965.Նկարագրություն։ 23 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663.9 / Е-721 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462099
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Е 721 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0090004
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Е 701 Автоматическое управление свеклосахарного производства / 664 Е 716 Моделирование производственно-транспортных систем в пищевой промышленности / 664 Е 716 Моделирование производственно-транспортных систем в пищевой промышленности / 664 Е 721 Твердые жиры в кондитерском производстве / 664 Е 732 Мучные кондитерские изделия из бездрожжевого теста : 664 Е 741 Влияние динамических нагрузок на качество хлеба : 664 Е 785 Совершенствование метода определения фактической загрязненности сахарной свеклы при приемке /

Библиогр.: с. 22

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա