ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries


Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные принципы отраслевой системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : лекция для заочников курсов "Комплексная система управления качеством продукции в пищевой, мясной, молочной и рыбной промышленности" / С.С. Воротеницкая,Т.М. Щедрина; НТО пищевой промышленности, Общественный ин-т повышения квалификации ИТР ЦП НТО пищевой промышленности.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 48 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063829
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063830
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 В 758 Технический прогресс в пищевой промышленности и его роль в повышении эффективности производства : 663 В 758 Технический прогресс в пищевой промышленности и его роль в повышении эффективности производства : 663 В 758 Разработка и внедрение комплексной системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : 663 В 758 Основные принципы отраслевой системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : 663 В 758 Основные принципы отраслевой системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : 663 В 762 Тенденции изменения материалоемкости продукции в пищевой промышленности : 663 В 852 Материалы Всесоюзной научно-технической конференции по коньячному производству /

Библиогр.: с. 46 - 47

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա