Основные принципы отраслевой системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : лекция для заочников курсов "Комплексная система управления качеством продукции в пищевой, мясной, молочной и рыбной промышленности" / С.С. Воротеницкая,Т.М. Щедрина; НТО пищевой промышленности, Общественный ин-т повышения квалификации ИТР ЦП НТО пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 663 В 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063829 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 663 В 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063830 |
Библиогр.: с. 46 - 47
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։