Разработка и внедрение комплексной системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : лекция для заочников курсов "Комплексная система управления качеством продукции в пищевой, мясной, молочной и рыбной промышленности" / С.С. Воротеницкая, В.И. Комаров, Е.И. Лебедев; НТО пищевой промышленности, Общественный ин-т повышения квалификации ИТР ЦП НТО пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 664 / В-758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526076 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 663 В 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063828 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 54
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։