ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries


Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка и внедрение комплексной системы управления качеством продукции в пищевой промышленности : лекция для заочников курсов "Комплексная система управления качеством продукции в пищевой, мясной, молочной и рыбной промышленности" / С.С. Воротеницкая, В.И. Комаров, Е.И. Лебедев; НТО пищевой промышленности, Общественный ин-т повышения квалификации ИТР ЦП НТО пищевой промышленности.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / В-758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526076
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063828

Библиогр.: с. 54

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա