Изменение азотистых веществ в сусле и пиве в зависимости от состава затора и температуры брожения : (обзор) / И.Я. Веселов, И.М. Грачева, Л.А. Иванова; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.4 / B-381 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1515075 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 663 В 381 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0063797 |
Библиогр.: с. 31
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։