ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производственно-ветеринарный контроль в мясной промышленности / Д.М. Тетерник, Ф.П. Лаптев, М.Б. Коган .

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1956.Նկարագրություն։ 464 с. : ил., таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 Т-373 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391432
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 Т-373 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391433
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 Т-373 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391434
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 Т-373 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391430
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 Т-373 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391431
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089788
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2:619 Т-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0067729
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Т 343 Размещение молочной промышленности / 637 Т 344 Молокосвертывающие ферменты животного и микробного происхождения / 637 Т 344 Молокосвертывающие ферменты животного и микробного происхождения / 637 Т 37 Производственно-ветеринарный контроль в мясной промышленности / 637 Т 381 Техника и технология производства сырокопченых и сыровяленых колбас : 637 Т 381 Технико-экономический анализ систем воздухораспределения в камерах холодильной обработки мяса : 637 Т 382 Технический уровень производства в молочной промышленности отдельных зарубежных стран /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա