Spectroscopic Techniques for Food Analysis / Edt. by R.H. Wilson.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ New York : VCH Publisher, Inc., 1994.Նկարագրություն։ 246 p. : fig., tablesISBN:- 1-56081-037-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Արտասահմանյան գրականության ընթերցասրահ | 664 S-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | EU0517754 |
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Արտասահմանյան գրականության ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes Bibliographical References and Index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։