ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Нормативы расхода сырья при изготовлении полуфабрикатов и кулинарных изделий в предприятиях общественного питания / В. И. Трофимова и др.; М-во торговли РСФСР .

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1960.Նկարագրություն։ 255 с. : таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641.1 / Н-832 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1799413
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Н 832 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075275
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 Н-832 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0067634
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.1 / К-889 Хозяйке о продуктах питания / 641.1 / Л-363 Расчетные таблицы количества продуктов, необходимых для изготовления питания в учреждениях здравоохранения / 641.1 / М-301 Основы рационального питания учащихся ремесленных училищ и школ ФЗО : (Пособие для директоров РУ, школ ФЗО и работников обществ. питания) / 641.1 / Н-832 Нормативы расхода сырья при изготовлении полуфабрикатов и кулинарных изделий в предприятиях общественного питания / 641.1 / П-304 Методы биохимии растительных продуктов : Учебное пособие / 641.1 / П-32 Организация производства полуфабрикатов в общественном питании : Учебное пособие для подготовки рабочих на производстве / 641.1 / П-781 Проблемы качества пищевых продуктов : Сб. науч. тр. /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա