Нормативы расхода сырья при изготовлении полуфабрикатов и кулинарных изделий в предприятиях общественного питания / В. И. Трофимова и др.; М-во торговли РСФСР .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1960.Նկարագրություն։ 255 с. : таблԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.1 / Н-832 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1799413 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Н 832 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075275 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 Н-832 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0067634 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։