ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ «Աշխատանքի կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար / Լ.Ա. Մարգարյան, Ա.Հ. Հայկյան, Վ.Ա. Աբգարյան; Խմբ.՝ Ք.Գ. Աթոյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀՊԱՀ, Ագրոբիզ. կազմակ. ամբիոն.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀՊԱՀ, 2011.Նկարագրություն։ 16 էջ : աղյս. ; 20 սմISBN:
  • 978-9939-54-430-4
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 68300 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1906170
Book Book National Library of Armenia General II/5467ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0785112
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
II/5464ահ Տեխնոլոգիական գործընթացների նախագծում և կազմակերպում : Կուրսային աշխատանքների կատարման մեթոդական ցուցումներ / II/5465ահ Մեթոդական ցուցումներ : «Արտադրության կազմակերպումը սննդարդյունաբերական ձեռնարկություններում» առարկայից «Արտադրության կազմակերպումը և կատարելագործումը արդյունաբերական ձեռնարկություններում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար / II/5466ահ Տնտեսագիտական մասնագիտության մագիստրանտների արտադրական պրակտիկայի և ավարտական աշխատանքների արդյունավետ կազմակերպումը : (մեթոդական ցուցումներ) / II/5467ահ Մեթոդական ցուցումներ «Աշխատանքի կազմակերպումը սննդարդյունաբերական կազմակերպություններում» առարկայից «Աշխատանքի վարձատրության կազմակերպման կատարելագործումը սննդարդյունաբերական կազմակերպությունում» թեմայով դիպլոմային աշխատանք կատարելու համար / II/5468ահ Մեթոդական ցուցումներ «Ճյուղի ձեռնարկության նախագծում» առարկայից կուրսային նախագիծ կատարելու համար / II/5469ահ Քիմիական ձեռնարկությունների կազմակերպում, պլանավորում և կառավարում : Դիպլոմային աշխատանքի տնտեսական մասի կատարման մեթոդական ցուցումներ / II/546ահ Քիմիական տեխնոլոգիայի գործընթացներ և ապարատներ : Դասընթացի լաբորատոր աշխատանքների մեթոդական ցուցումներ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա