Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий : [Учеб. пособие для техникумов по спец. N1016 "Технология приготовления пищи"] / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Вища шк., 1986.Հրատարակություն։ 2-е изд., стерՆկարագրություն։ 165, [3] с., : ил., 8 вкл. л. цв. ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 / Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526545 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0436915 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։