ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Պահածոյացման տեխնոլոգիա : Դասագիրք ՀՊԱՀ տեխնոլոգիական մասնագիտությունների գծով / Ժ.Գ. Աղաջանյան; Խմբ.՝ Ա.Ա. Ֆահրատյան.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀՊԱՀ, 2011.Նկարագրություն։ Մ. 21 սմISBN:
  • 978-9939-54-389-5
  • 978+9939-54-389-5
Խորագրեր։
Բովանդակություն:
Մ. I (2011, 405 էջ) Մ. 2 (2016, 300 էջ, գծգր.)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (407)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 Q-16 Քաղվածք 8073-56 ՀՊՍՏ-ից : (Ոչ ֆերմենտացված դեղին տերևային ծխախոտ) / 664.8 U-72 Բանջարեղենի վերամշակումը բազաներում / 664.8 U-79 Ուսումնական առաջադրանք «Պտուղների և բանջարեղենի պահպանումը և վերամշակումը» : «Պտղաբանջարաբուծություն» մասնագիտ. գյուղատնտ. տեխնիկումներում հեռակա սովորողների համար ըստ 1963 թ. ծրագրի / 664.8 Ա-45 Պահածոյացման տեխնոլոգիա : Դասագիրք ՀՊԱՀ տեխնոլոգիական մասնագիտությունների գծով / 664.8 Գ-47 Պահածոների և արևելյան ուտեստների պատրաստումը տնային պայմաններում / 664.8 Մ-72 Ինչպես չորացնել պտուղները պարզ եղանակով / 664.8 Յ-44 Բուսական հումքի չորացում : Լաբորատոր պարապմունքների ուսումնական ձեռնարկ /

2-րդ մասի կազմի վրա վերնագիրը ՞Պահածոյման տեխնոլոգիա՞

Մ. I (2011, 405 էջ) Մ. 2 (2016, 300 էջ, գծգր.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա