Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / World Health Organization.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ WHO Technical Report Series. no. 959 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2011.Նկարագրություն։ vii, 105 p. ; 20 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 615.9 E-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0074780 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Inludes bibliographical references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։