Մեթոդական ցուցումներ «Հատիկաբանություն բուսաբուծության հիմունքներով» առարկայի լաբորատոր-գործնական պապապմունքների համար / Հ.Ս. Մարտիրոսյան; Խմբ.՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան;ՀՀ կրթ. և գիտ. նախ.-ն; ՀՊԱՀ, Բուսաբուծ. և բանջարաբուծ. ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀՊԱՀ, 2011.Նկարագրություն։ 12 էջ : աղյս. ; 20 սմISBN:- 978-9939-54-420-5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252244 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252234 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252235 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252236 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252237 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252238 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252239 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252240 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252241 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252242 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252243 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252245 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252246 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252247 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252248 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252249 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252250 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252251 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252252 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 633.1(075.8) Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0252233 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 58441 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1760853 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 51567գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL1254750 | ||
Book | National Library of Armenia | General | II/5606ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0737091 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II/12944գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0785191 |
Գրականության ցանկ էջ՝ 12 հայ., ռուս.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։