Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учебное пособие для учащихся средних спец. учеб. заведений по спец. 1016 "Технология приготовления пищи" / Ю.Н. Жванко, Г.В. Панкратова, З.И. Мамедова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высшая школа, 1989.Հրատարակություն։ 2-е изд., исправ. и перерабՆկարագրություն։ 271 сISBN:- 5-06-000077-X
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 543 Ж 41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0059329 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 543 Ж 41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0059328 |
Библиогр.: с. 241
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։