ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учебное пособие для учащихся средних спец. учеб. заведений по спец. 1016 "Технология приготовления пищи" / Ю.Н. Жванко, Г.В. Панкратова, З.И. Мамедова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высшая школа, 1989.Հրատարակություն։ 2-е изд., исправ. и перерабՆկարագրություն։ 271 сISBN:
  • 5-06-000077-X
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 543 Ж 41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0059329
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 543 Ж 41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0059328

Библиогр.: с. 241

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա