ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические основы соления и квашения овощей / А.Г. Выщепан, М.Е. Мельман.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1952.Նկարագրություն։ 158 с. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 В-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185439
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 В-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185441
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 В-95 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185440
Book Book Fundamental Scientific Library General РД II/17873 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0515277

Лит.: с. 153-156

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա