ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / М.Б. Коган, Л.С. Пажариская и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1971.Հրատարակություն։ 2- изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 464 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.4 Ф-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185077
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441326
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089686
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089685
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Ф 428 Взаимодействие с окружающей средой : 637 Ф 451 Статистические методы контроля качества молочной продукции : Справочное руководство / 637 Ф 451 Статистические методы контроля качества молочной продукции : Справочное руководство / 637 Ф 503 Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / 637 Ф 503 Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / 637 Ф 503 Физико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов : Справочник / 637 Ф 503 Физико-химические и биохимические основы технологии мяса и мясопродуктов : Справочник /

Прилож.: с. 422-450

Лит.: с. 451-454

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա