Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / М.Б. Коган, Л.С. Пажариская и др.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.4 Ф-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0185077 | ||
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441326 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089686 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089685 |
Прилож.: с. 422-450
Лит.: с. 451-454
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։