ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries


Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химический и бактериологический контроль в мясной промышленности : Справочное руководство / М.Б. Коган, Л.С. Пажариская и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1971.Հրատարակություն։ 2- изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 464 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.4 Ф-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185077
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Ф-503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441326
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089686
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089685

Прилож.: с. 422-450

Лит.: с. 451-454

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա