Руководство по технохимическому контролю макаронного производства / Ред. А.И. Ковалевская ; Мин-во пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Հրատարակություն։ 4-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 187 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.69 Р-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0210293 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.69 Р-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0221966 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / Р-851 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526461 |
Прилож. : с. 132-181
Лит. : с. 182-183
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։