ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химия и физика молока и молочных продуктов / Я.С. Зайковский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1950.Հրատարակություն։ 3-еизд. перераб., допՆկարագրություն։ 371 с. : таб. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637+577.1 З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0229807
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637+577.1 З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0229806
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1 З - 12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0376938
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1 З - 12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0376939
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1 З - 12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0376937
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1 З - 12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0376936
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 З-173 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0067615
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5(474.3) П-78 Проблемы интенсификации производства свинины в Латвийской ССР / 637.5:637.62(043) З-332 Мясных и шерстные качества ярок северокавказской мясо-шерстной породы с различной тониной шерсти : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637+577.1 З-17 Химия и физика молока и молочных продуктов / 637+577.1 З-17 Химия и физика молока и молочных продуктов / 637.6 М-25 Новые пути улучшения комплекса свойств натуральных кож, обеспечивающих ее гидрофобность / 637.6 М-25 Новые пути улучшения комплекса свойств натуральных кож, обеспечивающих ее гидрофобность / 637.6 Н-63 Шерстоведение : Шерсть и методы ее исследования /

Лит. : с. 369

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա