Технология приготовления мучных кондитерских изделий : Учебник / Н. Г. Бутейкис.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Начальное профессиональное образование. Общественное питаниеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Академия, 2010.Հրատարակություն։ 9-е изд., стерՆկարագրություն։ 300, [1] с. : ил., табл. ; 22 смISBN:- 978-5-7695-6733-9 (в пер.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 664.68(075.8) Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0208636 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.68(075.8) Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0208637 |
Библиогр.: с. 297
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։