Cost effective quality food service : An institutional guide / Judy Ford Stokes.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Germantown, Md. : Aspen Systems Corp., 1979.Նկարագրություն։ xiv, 314 p. : ill. ; 24 cmISBN:- 0894430831
- 647/.95/0681 19
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 658 S-86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0098790 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes biliographies and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։