Пути оптимизации производства томатных продуктов : обзорная информация / А.Ф. Фан-Юнг, С.Н. Бирюкова; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Консервная, овощесушильная и пищеконцентратная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1977.Նկարագրություն։ 48 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ф 21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0050742 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 46 - 48 (25 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։