ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Переработка мелкой рыбы на основе ферментирования сырья : учебник для техникумов пищевой промышленности / А.П. Черногорцев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 153 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/311291 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0206775
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / Ч-493 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441344
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ч 493 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050558

Библиогр.: с. 141 - 151

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա