ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Биохимия холодильного консервирования пищевых продуктов : учебное пособие / В.И. Шаробойко; М-во высшего и среднего спец. образования РСФСР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЛГУ, 1986.Նկարագրություն։ 224 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Ш-264 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458628
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ш 264 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050864
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 / Ш-209 Сборник задач по курсу "Экономика, организация и планирование производства в пищевой промышленности" : 663 / Ш-23 Бакалейные товары / 663 / Ш-245 Автоматические питатели заверточных машин : 663 / Ш-264 Биохимия холодильного консервирования пищевых продуктов : 663 / Ш-379 Внутризаводское планирование на предприятиях пищевой промышленности / 663 / Ш-481 Совершенствование хозяйственного механизма в отраслях пищевой промышленности / 663 / Ш-492 Оптимизация плана производства в пищевой промышленности /

Библиогр.: с. 222

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա