Окислительные изменения липидов в пищевых продуктах при их хранении и переработке : (обзор) / Г. Яничек, Я. Покорны, С.С. Кондратенко; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1976.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Я-625 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461476 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Я 625 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0050736 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 56 (16 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։