Технохимический контроль хлебопродуктов : учебник для студентов вузов, обучающихся по спец. "Хранение и технология переработки зерна" / Л.Р. Торжинская, В.А. Яковенко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1986.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 400 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.7 / Т-603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526824 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050547 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050615 |
Библиогр.: с. 395
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։