Консервированные пищевые продукты : термическая стерилизация и микробиология: пер. с англ. / А.С. Херсум, Е.Д. Халланд, пер. А.Ф. Наместников.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 320 сԱյլ վերնագիր։- Canned foods thermal processing and microbiology [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/508682 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0216545 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Х-917 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462941 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Х-397 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050497 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Х-397 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050496 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 293 - 319 (1178 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։