ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Консервированные пищевые продукты : термическая стерилизация и микробиология: пер. с англ. / А.С. Херсум, Е.Д. Халланд, пер. А.Ф. Наместников.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 320 сԱյլ վերնագիր։
  • Canned foods thermal processing and microbiology [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/508682 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0216545
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Х-917 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462941
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Х-397 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050497
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Х-397 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050496

Библиогр.: с. 293 - 319 (1178 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա