Технологические основы радиационной обработки пищевых продуктов / М.Л. Фрумкин, Л.П. Ковальская, С.Ю. Гельфанд.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 408 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Ф-933 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462984 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ф 933 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050045 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ф 933 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0050046 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 386 - 391 (95 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։