The Anatomy of foodservice design / Robert D. Buchanan ... [et al.] ; Jule Wilkinson, editor.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Boston : Cahners Books, 1975-.Նկարագրություն։ 2 v. : ill. ; 29 cmISBN:- 0843605693 (v. 1)
- 642/.5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 642.5 A-53 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0097312 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Vol. 2 published by CBI Pub. Co.
Includes bibliographical references and indexes.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։