ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология и биохимия ржаного хлеба / Б.Г. Сарычев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1959.Նկարագրություն։ 198 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/14073 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0598262
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / С-208 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2118695
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 208 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050221
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 C-208 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0067699

Библиогр.: с. 184 - 196

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա