Термоустойчивость микроорганизмов и разработка режимов стерилизации консервов : (обзор) / В.И. Рогачев, Н.Н. Мазохина, Н.В. Богданова, М.С. Устинова; ЦИНТИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1968.Նկարագրություն։ 96 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Т-352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462998 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049936 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049813 |
Библиогр.: с. 94
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։