ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства : (справочное пособие для лаборантов) / Е.И. Соловьева.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 280 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/339833 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0273017
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / C-603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530862
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049900
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049899
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 С 602 Экономика, организация и планирование производства отрасли хлебопродуктов : 664 С 602 Автоматические системы контроля и управления некоторыми технологическими параметрами хлебопекарного производства : 664 С 603 Новые физико-химические методы исследования консервированных пищевых продуктов / 664 С 603 Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства : 664 С 603 Лабораторный контроль консервного, овощесушильного и пищеконцентратного производства : 664 С 603 Новые химические методы исследования консервов / 664 С 603 Новое в планировании потребности в хлебопродуктах :

Библиогр.: с. 274 - 275

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա