Технологическое оборудование консервных заводов : учебник для технических специальностей вузов пищевой промышленности / М.С. Аминов, М.Я. Дикис, А.Н. Мальский, А.К. Гладушняк.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1986.Հրատարակություն։ 5-е изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 319 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8 T-388 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392344 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8 T-388 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392343 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8 T-388 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392346 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8 T-388 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392347 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 664.8 T-388 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0392345 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 T-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | IL03444106 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 T-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | IL0344106 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 T-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | IL0119980 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049615 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049616 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 314. - Предм. указ.: с. 315 - 316
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։