Совершенствование ассортимента хлебобулочных изделий : (обзор) / Е.И. Запорожец, Л.Р. Микулинская, З.С. Немцова и др.; М-во пищевой промышленности, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 41 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049772 |
Библиогр.: с. 41
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։