Рекомендации по расчетам теплофизических свойств пищевых продуктов / М-во мясной и молочной промышленности СССР, ВНИКТИ холодильной промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВНИКТИхолодпром, 1983.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 107 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Р 362 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049595 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Р 362 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049596 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։