ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оборудование предприятий хлебопекарной промышленности : учебник / М.Н. Сигал, А.В. Володарский, В.Д. Тропп.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 296 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Kotayk Regional Library Depository 36.8//С-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 Days Loan KL0072322
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.83 / С 34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL115509
Book Book National Library of Armenia Depository 664.65 / C-345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526538
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049552
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 С 345 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049553
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.83 / М 15 Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства : Учебник для вузов / 36.83 / Н 50 Основы хлебопечения : Учебник для средных профтехн. училищ / 36.83 / О 22 Оборудование и комплексно-механизированные линии для разделки теста / 36.83 / С 34 Оборудование предприятий хлебопекарной промышленности : учебник / 36.83я722 / М 28 Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / 36.83я722 / М 28 Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / 36.83я722 / С 34 Оборудование предприятий хлебопекарной промышленности : учебник /

Библиогр.: с. 293

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա