ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология и оборудование мясоконсервного производства : учебник / И.А. Рогов, А.И. Жаринов.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 264 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 664.91(075.6) P-598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0392405
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/420602 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0435171
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/420603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0435170
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Р-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0112955
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Р-598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441324
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Р 598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049551
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Р 598 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049550
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Р-277 Рационализаторские предложения в пищевой промышленности / 664.9 / Р-355 Методы порционирования и упаковки свежего и глубокозамороженного мяса / 664.9 / Р-397 Рентабельность производства на мясоперерабатывающих предприятиях Татарской и Башкирской АССР / 664.9 / Р-598 Технология и оборудование мясоконсервного производства : учебник / 664.9 / Р-598 Новые физические методы обработки мясопродуктов / 664.9 / Р-865 Условия и техника приема скота и птицы мясоперерабатывающими предприятиями США / 664.9 / Р-88 Ветеринарно-санитарный контроль на предприятиях мясной промышленности /

Библиогр.: с. 260

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա