Новые физические методы обработки пищевых продуктов / Гос. научно-технический комитет Совета Министров РСФСР, ГосИНТИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ГосИНТИ, 1958.Նկարագրություն։ сбԽորագրեր։
Բովանդակություն:
Сб. 1 (1958, 100 с.) : Сб. 3 (1958, 104 с.) :
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1958, Сб. 1 | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049126 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1958, Сб. 1 | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049123 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | 1958, Сб. 3 | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049762 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Сб. 1 (1958, 100 с.) : Обработка пищевых продуктов электрическим током Сб. 3 (1958, 104 с.) : Теория и методика измерения электрических свойств пищевых продуктов
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։