ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Консервированные мясопродукты / Е.Ф. Орешкин, Ю.А. Кроха, А.В. Устинова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Современная технологияՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 216 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-655 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049137
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-655 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049136
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / О-655 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526973
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Н-832 Нормативы времени, типовые нормы производительности оборудования и нормы его обслуживания на механизированных операциях колбасного и кулинарного производства и производства пищевых жиров / 664.9 / Н-844 Бактериальная флора охлажденного мяса / 664.9 / О-549 Может ли содержание креатина служить показателем качества мясных продуктов / 664.9 / О-655 Консервированные мясопродукты / 664.9 / О-752 Основные методические положения по техническому нормированию труда в мясной промышленности / 664.9 / О-874 Измерение окраски свежего мяса и возможности ее оценки / 664.9 / П-146 Изменение свойств азотистых соединений при γ-облучении говяжьего мяса /

Библиогр.: с. 214 - 215

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա