ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние гидрированного растительного масла на качество хлеба из пшеничной муки / А.П. Нечаев, А.Е. Остаева, Л.И. Пучкова; ЦИНТИпищепром, Госком. по пищевой промышленности при Госплане СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1965.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / Н-59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498112
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 59 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049446
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Н 501 Немецко-русский словарь по пищевой промышленности : Около 35 000 слов / 664 Н 503 Совершенствование и интенсификация процесса порционного тестоприготовления : 664 Н 507 Сокращение технологических потерь в хлебопекарной промышленности : 664 Н 59 Влияние гидрированного растительного масла на качество хлеба из пшеничной муки / 664 Н 613 Низкокалорийные маргарины : 664 Н 623 Состояние технического уровня плодоконсервной промышленности Казахстана : 664 Н 623 Состояние технического уровня плодоконсервной промышленности Казахстана :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա