ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Получение белка пищевого достоинства на основе новых сырьевых источников : обзорная информация / М.Я. Андрусенко, В.С. Минина, А.М.Безбородов и др; Главное управление микробиологической промышленности при Совете Министров СССР, ОНТИТЭИмикробиопром.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Биосинтез кормовых продуктов из нефтяного сырья, органических кислот и спиртовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ОНТИТЭИмикробиопром, 1979.Նկարագրություն։ 64 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 535 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049302
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 535 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049303
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 П 535 Получение, хранение и переработка жидкого сахара : 664 П 535 Получение и применение богатых витаминов Р растительных красителей в кондитерской промышленности : 664 П 535 Получение белка пищевого достоинства на основе новых сырьевых источников : 664 П 535 Получение белка пищевого достоинства на основе новых сырьевых источников : 664 П 542 Технология и оборудование макаронного производства : 664 П 542 Совершенствование нормативной базы АСУ в хлебопекарной промышленности : 664 П 542 Совершенствование нормативной базы АСУ в хлебопекарной промышленности :

Библиогр.: с. 54 - 64 (246 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա