ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Углеводы в кондитерском производстве / В.Н. Никифорова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 72 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497910
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049072
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049450
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Н-561 Универсальная поточная линия производства карамели / 664.1 / Н-627 Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий / 664.1 / Н-627 Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий / 664.1 / Н-627 Углеводы в кондитерском производстве / 664.1 / Н-627 Экономические проблемы улучшения использования сырья в сахарной промышленности Северного Кавказа / 664.1 / Н-631 Очистка диффузионного сока в свеклосахарном производстве : 664.1 / Н-631 Уваривание и кристаллизация сахара :

Библиогр.: с. 67 - 71

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա